Haber

İYİ Parti ilçe başkanını öldüresiye dövüp Mansur Yavaş’tan özür dilemeye zorladılar

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, UYGUN Partisi Beypazarı İlçe Başkanı Recep Önder’in ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik’in yakınları tarafından dövüldüğünün görüntülerini paylaştı.

MELİH GÖKÇEK, PARTİ İLÇE BAŞKANI’NIN DÖVÜLDÜĞÜNE İLİŞKİN FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Melih Gökçek, İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Recep Önder’in ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik’in yakınları tarafından darp edildiği görüntülerini paylaştı.

MANSUR YAVAŞ’TAN ÖZÜR DİLEMEYE ZORLADILAR

Videoda Önder’in yüzüne sert darbeler aldığı, yerde sürüklendiği ve darp edildiği görüldü. Saldırganlar Recep Önder’i tehdit ederek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Atilla Çelik’ten özür dilemesini sağladı. Kişi, “Konuş. Bak seni öldüreceğim, boynunu keseceğim. Özür dile” dedi. Tehdit şeklinde tehditler savurduğu anlar ise videoya yansıdı.

“MANSUR SAVAŞ, EMİRLERİNE UYMAYANLARI AFFETMEZ”

Gökçek, paylaşımında şu sözleri paylaştı: “Mansur Yavaş. Emirlerine uymayanları affetmez. Yeri Beypazarı. Mansur’a bağlı iki takım var. Öncelikle araları iyi. Ana takım lideri ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik, Beypazarı’nda her şeye hükmeden adam, diğer takımın iki değerlisi, adamı Veysel Ayık (2019 seçimlerinde İYİ Parti adayı) ve sevgili arkadaşı Recep Başkan.

Veysel ve Recep sayısız uygunsuz şeye tanık olunca Mansur ve Atilla hakkında konuşmaya başlarlar. Veysel yeniden cumhurbaşkanı adayı olmak isteyince tehditler başlıyor. Çünkü Mansur aday olarak Özer Kasap’ı seçti.

“MANSUR’A SESİNİ YÜKSELTEN KİŞİ BU ŞEKİLDE CEZALANACAK”

Recep Lider, Mansur Yavaş ve Atilla Çelik konuşmalarının dozunu artırınca talimatlar veriliyor ve videodaki sahne ortaya çıkıyor. Özetle Mansur’a karşı sesini çıkaran bu şekilde cezalandırılacaktır. Haydi Ankara, Mansur’a oy verin ki Ankara bilinmezliğe yelken açsın.

“AKŞENER’İN TUTUMU NE OLACAK, GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM”

Bu arada bu videoyu izleyecek olan Meral Akşener’in Beypazarı’nda artık İYİ Parti İlçe Başkanı olarak atadığı Recep Önder’e yapılanları görünce tavrı ne olacak merak ediyorum. Bu bahisle ilgili birçok tweetim olacak.

Videoyu izledikten sonra bu tweetin altına niyetinizi yazmayı unutmayın ki uyuyanlar uyanabilsin. Videodaki bariz küfürlere engel olamadım. Benim öyle bir tekniğim yok. “Özellikle tüm hanımlardan özür dilerim.”

haber-gaziosmanpasa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu