Haber

Arjantinli süper yıldız Messi, Dünya Kupası’nı göğe yükselttiği fotoğrafla tarihe geçti! Fotoğrafı 58 milyondan fazla beğeni aldı

Arjantin ile Dünya Kupası kazanan Lionel Messi’nin sosyal medyada kupayla paylaştığı fotoğrafı, Instagram’da bugüne kadar en çok beğeni alma rekorunu elinde tutan yumurta gönderisini geride bıraktı. Messi’nin bu paylaşımı Instagram tarihinin en çok beğenilen paylaşımı oldu.

YUMURTALARIN REKORUNU ALIYOR

Arjantinliler 36 yıl sonra galibiyetlerini büyük bir coşkuyla kutlarken, maçın sonunda takım kaptanı Lionel Messi’den bir paylaşım geldi. Dünya Kupası ile fotoğrafını paylaşan yıldız futbolcunun paylaşımı adeta beğeni yağmuruna tutuldu. Arjantinli yıldızın paylaşımı kısa sürede 58 milyondan fazla beğeni aldı. Instagram’da en çok beğenilen paylaşımla yarışan yıldız oyuncunun rakibi yumurta oldu. Yumurtayı kısa sürede geçen Messi yeni bir rekora imza attı.

MESSI, INSTAGRAM’DA TARİH YAZDI

Lionel Messi’nin Dünya Kupası ile paylaştığı Instagram gönderisi 58 milyondan fazla beğeniye ulaştı ve bu sayı artmaya devam ediyor. Öte yandan Messi, Dünya Kupası zaferiyle Instagram’da 400 milyon takipçiye ulaşmayı başardı.

Messi’nin paylaşımı 58 milyondan fazla beğeni aldı

2019’DAN BERİ KİMSE GEÇMEDİ

2019’un başlarında, world_record_egg kullanıcısı tarafından paylaşılan bir yumurta fotoğrafı, Instagram’da en çok beğenilen görsel oldu. Messi’nin şampiyonluk görseli yumurtayı geçti ve bu rekor artık Arjantinli yıldızla ilgili.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu