Haber

Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne yeni Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı atandı

Adıyaman’ın Gölbaşı Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Turan hasta kabulüne başladı.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. 1993 yılında Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı Şambayat Beldesinde doğdu. Mehmet Turan, 2011 yılında Gaziantep Vehbi Dinçerler Fen Lisesi’nden mezun oldu. 2018 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Tıp Fakültesi’nden mezun olan Turan, 2019-2023 yılları arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda asistanlık eğitimini tamamladı.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr., Sağlık Bakanlığı’nın 114. Nakil Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) çekilişi kapsamında Gölbaşı Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Mehmet Turan için MHRS üzerinden randevu alınabileceği belirtildi.

Yeni atanan Dr. Turan’a görevinde başarılar dileyen Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Engin Çatal, “Hastanemizde göreve başlayan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Turan’a başarılar diliyorum. Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı sayısı bugün itibarıyla 3’e çıkmıştır. Vatandaşlarımız randevu alabilirler. Merkezi Randevu Sistemi (MHRS) 182 üzerinden doktorlarımıza muayene olup, vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek amacıyla hastanemizin hastalara verdiği hizmeti en üst düzeye çıkarmak için çıtamızı her geçen gün yükseltiyoruz. Sağlık ekibimizi her geçen gün daha da güçlendireceğiz. Hastanemizin standartlarını kaliteyi en üst düzeye çıkarmaya ve aynı şekilde hastalarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. “Farklı branşlardaki doktorlarımızı tamamlamaya devam edeceğiz. ” dedi. -ADIYAMAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu