Teknoloji

iPhone 15 Pro müşteri memnuniyeti puanıyla tarihin en kötüsü oldu

Kullanıcılar iPhone 15 modelleriyle vakit geçirdikçe telefonun memnuniyet oranı da düşmeye devam ediyor. Son anketlere göre tüm yeni modeller arasında 6,1 inç Pro modeliSahipleri, satın aldıkları işten en memnun olmayanlardır.

PerfectTrec tarafından açıklanan bilgiler geçen Ekim ayında yayınlanan başka bir anketin devamı niteliğindedir. O zamandan bu yana iPhone 15 Pro’dan elde edilen toplam memnuniyet yüzde 73,5’ten yüzde 66’ya düştü . Ancak iPhone 15 Pro aynı zamanda şimdiye kadarki en kötü puan alan iPhone Pro olarak da tarihe geçiyor.

Öte yandan geçtiğimiz ekim ayında telefonun asıl sorunu aşırı ısınmaydı. Ancak bu konudaki olumsuz yorumların Ekim ayındaki yüzde 14,5 seviyesinden Ocak ayında %1’e düşmesiyle Apple bu sorunu çözmüş gibi görünüyor. Maalesef iPhone 15 Pro müşterileri, zayıf pil ömründeniPhone 14 Pro ve eski modellere kıyasla küçük yükseltmelerden ve kamera merceği çıkıntısını içeren fiziksel tasarımının telefonu düz bir şekilde yatırmayı zorlaştırmasından şikayet etmeye devam ediyor.

Güncel iPhone 15 serisinin Ocak 2024 müşteri memnuniyeti verileri şu şekilde:

  • iPhone 15– %78,1
  • 15 Artı– %73,5
  • 15Pro-%66,1
  • 15 Profesyonel Maksimum– %72,5

Bu metodoloji, Best Buy, Verizon, AT&T dahil her iPhone modeli için Google incelemelerini kullanır. Genel memnuniyet, başlığa beş yıldız veren yorumcuların yüzdesi olarak sunulmaktadır. Derecelendirmeler her model için mevcut olan en düşük depolama yapılandırması içindir; bunlar genellikle en çok satan seçeneklerdir ve en çok incelemeye sahiptirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu