Haber

Yollardaki durum

Otoyolların üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kısımlarında yavaş gidilerek trafik levha ve işaretlerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durum bültenine göre İzmir-Çeşme Otoyolu’nun Karaburun-Zeytinler kavşakları 3-5’te yer alıyor. İzmir istikametinde şehrin kilometrelik kısmındaki imalat çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılırken ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Kızılcahamam-Ankara yolu 39-41. Kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle her iki yön de trafiğe kapatılırken, servis yollarından ulaşım devam ediyor.

Adapazarı-Karasu yolunun 40-42. Kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle Karasu istikametinden çift yönlü ulaşım sağlanmaktadır.

Lapseki-Çanakkale-Ezine yolunun 2-3. Çanakkale 18 Mart Düzli Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle kavşak kolları trafiğe kapatılarak alternatif güzergahlardan ulaşım devam ediyor.

Aydıncık-Silifke yolu, 25-28. kilometrelik (Büyükeceli-Koçaşlı-Yanışlı bölgesi) patlatma imalat çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak. Bu bölümde kontrollü erişime izin verilecektir.

9-11 Aksaray- Ortaköy yolu. Kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle ulaşım denetimli olarak sağlanmaktadır.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun (Kemalpaşa şehir geçiş noktası) 31. kilometresindeki çökme nedeniyle Hopa-Sarp istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak devam ediyor.

Adıyaman-Besni-Gaziantep il hududu yolunun 8-10. Kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan denetimli olarak yapılmaktadır.

Diyarbakır-Silvan yolunun 50-52. Kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir kısmından ulaşım çift yönlü olarak devam ediyor.

Finike-Kumluca yolunun 8-11. Kilometrelerce süren yaya alt geçidi imalat çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretlerine dikkat etmesi gerekiyor.

sahinbey-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu