Haber

Astrolog Rezzan Kiraz’ın ‘Ya Kılıçdaroğlu ya da Fenerbahçe’ Sorusu Kılıçdaroğlu’na Soruldu

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanlığı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na, astrolog Rezzan Kiraz’ın seçimle ilgili tahmini ve sosyal medyada gündem yaratan Muhteşem Lig şampiyonluğu soruldu.

Yıldız falı tahminleriyle tanınan astrolog Rezzan Kiraz, Fenerbahçe’nin Süper Lig’i, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise Cumhurbaşkanlığı’nı bir anda kazanmasının imkansız olduğunu düşündü.

Sosyal medyada hızla yayılan bu tahminin Kiraz’la ilgili olmadığına dair argümanlara da elbette rastlamak mümkün. Buna değinmeden geçmeyelim.

Ancak doğruluğu tam olarak teyit edilemese de söz konusu tahmin şimdiden son günlerde en çok paylaşılan sosyal medyanın ortasına girmeyi başardı.

Öyle ki bu varsayım Habertürk yayınına katılan Kemal Kılıçdaroğlu’na bile gitti ve hangisini seçeceği soruldu.

Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Kılıçdaroğlu, seçimleri kazanmak söz konusu olduğu için Galatasaray’a şampiyonluğu ‘olurdu’ verdi.

Kılıçdaroğlu’nun kelam konusuna ilişkin sorusuna verdiği yanıt şöyle:

“Çok zor bir soru. Önce Türkiye tabii. Çünkü Türkiye olmadan zaten takım olmaz. Türkiye olmalı. Takımlar da güçlü olmalı, kendi aralarında yarışmalı. Bütün takımlar bizim takımımız. Ama nerede? partneriniz mi milli takım mı milli takım şampiyon olursa hepimiz mutlu oluruz.”

habercayirli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu