Teknoloji

Xiaomi Redmi K60 Ultra Tasarım Şemaları Sızdı

Xiaomi’nin alt markası Redmi ülkemizde oldukça popüler. Nedeni belli: Uygun fiyata yüksek performans sunuyor. Markanın K60 serisi de hem dünyada hem de ülkemizde başarılı bir başlangıç ​​yaptı. Xiaomi, serinin son üyesi Redmi K60 Ultra’yı henüz duyurmadı ancak telefonun özellikleri daha önce ünlü bir sızıntıcı tarafından paylaşılmıştı.

Telefonun şemaları şimdi de aynı sızıntıcı tarafından sızdırılmış durumda ancak yine de telefonun tamamını tam olarak göremiyoruz. Bu arada cihazın arka ve ön panelinin nasıl görüneceği de aşağı yukarı belli oldu diyebiliriz.

Redmi K60 Ultra, ince bir çerçeveye ve devasa kamera boyutuna sahip olacak

Ünlü sızıntı yapan Digital Chat Station, Redmi K60 Ultra’nın tasarımının bir diyagramını paylaştı. Sızan şemaya göre telefonun ön panelinde ince bir çerçeve ve ekranın üst orta kısmında delikli kamera tasarımı yer alıyor. Arka panelde ise 2 dev kameraBulunduğu yerde kare şeklinde bir kamera bölümü bulunmaktadır.

Arka kamera modülünde iki büyük sensör bulunan Redmi K60 Ultra’da ayrıca üçüncü bir kamera bulunuyor. Ama bu kamera küçük, çünkü bu 2 MP makro kamera olarak düşünülebilir.

Redmi K60 Ultra’nın daha önce sızdırılan teknik özellikleri şu şekildeydi:

  • 144 Hz yenileme hızına ve AMOLED panele sahip 1,5K çözünürlüklü ekran
  • Boyut 9200 yonga seti

Bunların sadece şematik olduğunu ve daha değerli sızıntılar olduğunu hatırlatmakta fayda var, son çalışmada Xiaomi değişikliklerle karşımıza çıkabilir. Ancak bunun olduğunu pek görmüyoruz, bu nedenle Redmi K60 Ultra’nın nasıl görüneceğini zaten öğrendiğimizi söyleyebiliriz.

haber-karatas.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu