Ekonomi

MP Güçlü Adımlar Atıyor

1987 yılında Kazım Sağın tarafından temelleri atılan Pames A.Ş, bugün 44 bin metrekare kapalı alanda MP, MP ONE, MP CLUB ve alt küme markaları ile ayakkabı üretimi yapmaktadır. Türkiye’nin en çok satan, sağlam ve güvenilir markası olarak 3. sırada yer almaktadır.

Pames A.Ş. 2023 Kış sezonunun modellerini Nişantaşı Gasto’da tanıtıyor. CEO Yasemin Sağın Görgülü ve CMO Ali Emre Sağın’ın ev sahipliğinde bir basın toplantısı düzenlendi.

AVRUPA’NIN 2. BÜYÜK AYAKKABI ÜRETİCİSİ

Toplantıda konuşan CMO Ali Emre Sağın, “Avrupa’nın en büyük 2. ayakkabı üreticisiyiz. İç pazarda da ilk 3 marka arasındayız. Türkiye genelinde 2.500 satış noktasında ve www. mp.com.tr alışveriş sitesi.” gönderilen bilgiler

7’DEN 70’E HERKESİN TERCİHİ

Yaş, cinsiyet gibi kavramlardan ziyade doğumdan itibaren hayatınız boyunca rahatlıkla giyebileceğiniz ayakkabılar üretir.

Çizmeden sandalete, terlikten çizmeye her türlü ayakkabı alternatifini sunuyor.

Ayakkabı tasarımları ve model çeşitliliği ile dünya markaları ile rekabet edebilecek şekilde sade ve güçlü koleksiyonlar tasarlamaktadır.

ÇOCUKLARA ÖZEL MPONE MARKASI

Tamamen çocukların dünyasını yansıtan, çocuklara özel MPONE markası bulunmaktadır.

2023 TRENDLERİ

Pames A.Ş. CEO’su Yasemin Sağın Görgülü düzenlediği basın toplantısında, “Sektörde modayı biz belirliyoruz. 2023 yaz modasının olmazsa olmazı beyaz ve siyah renkleri, bej, açık kahve, toz zeytin ve rose gibi renkler ön planda. . Bu sene sneaker ayakkabı grubu hakim.” Kış koleksiyonundan bahsetti.

AYAKKABISIZ ÇOCUK KESİNLİKLE

Pames A.Ş Türkiye’de “Ayakkabısız Çocuk Yok” projesi ile her yıl binlerce ayakkabı, çizme ve botu ülke genelinde ihtiyaç sahibi çocuklarla buluşturuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ulukislahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu