Haber

İstanbul’da garip olay! Lüks cipi ile 13 araca çarptı

Cebeci Mahallesi’nde meydana gelen olayda alkollü olduğu öne sürülen Ayhan P., saat 04.45 sıralarında 34 UN 5371 plakalı cipiyle önce kaldırıma çıktı, ardından üç ayrı sokağa park etmiş 13 araca çarparak durdu. 2491 Caddesi’ndeki bir trafoya çarparak.

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Olayın ardından mahalle sakinleri panik içinde sokağa inerken, trafonun bozulduğu sokakta elektrikler kesildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Hasar gören araçlardan bazıları çekiçle kaldırılırken, arızalanan trafonun tamiri için çalışma başlatıldı. Bazı araç sahiplerinin kullanılamaz hale gelen araçlarının başında ilgi çekici bir şekilde beklediği, bazı araçların ise halen otoparklarda beklediği görüldü. Sürücünün olayın ardından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldüğü ve bir süre sonra serbest kaldığı öğrenildi.

13 ARAÇ HASAR GÖRDÜ

Ticari araca zarar veren Oktay Pekcan, “Gece 04.50 sıralarında bir sesle uyandım. Patlama sesi, lastik sesiyle ilgili. Ben de indim. Baktım ki yan tarafım araç çöktü.Sonra kafamı çevirdim aşağıdan iki hatta üç sokaktan ses geliyordu.Yürüdüm baktım.Bir de cipin önünde arabalara çarpan bir cipin vardı.Sık rastlanan bir durum bu sokak alelade bir durumdaydı. ben geldiğimde ortalık karıştı.alkolsüz olamaz bu şahıs.yol boyunca 13 araç var.bu araçların kimisi kaskolu, kimisi sigortasız, kimisi arabasını yeni almış, zorluklarla.hepsi bu araçlar çöpe gitti benim zararım en az 50 bin TL oldu.” dedim.

“GÜCÜMÜZÜ İŞİMİZDEN ALIYORUZ”

Aracı kullanılamaz hale gelen kişilerden biri, “Saat 07.30’da dışarı çıktığımda arabamın hasarlı olduğunu fark ettim. Üç caddede 13 araçta ağır hasar oluştu. Şu anda aracımı yerinden bile kıpırdatamıyorum. dedi.

kumruajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu