Haber

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener oy kullandı.

GÜZEL Parti Genel Başkanı Meral Akşener oyunu Beykoz Hacı Sabancı Anadolu Lisesi’nde oynadı. Oy verme işleminin ardından konuşan Akşener, “45 yerde miting, 54 yerde program yaptım. Seçmen hayırseverdir tavrıyla hareket ettik.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için oy kullanacağı Üsküdar Beylerbeyi’ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi’ne geldi. Okul önünde partililer tarafından karşılanan Akşener, 2127 numaralı sandığın bulunduğu sınıfa girerek sandık görevlilerini selamladı. Yapılan incelemelerin ardından oy pusulasının bulunduğu zarfı teslim alan Akşener, kabineye giderek oy kullandı.

Bu seçimin milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Oy verme işleminin ardından konuşan Akşener, “Vatandaşlık misyonumuzu yerine getirdik. Bu seçimin milletimiz için de hayırlı olmasını diliyorum. Millet İttifakı olarak uyum içinde çalıştık. En çok oy alan teşkilat bence. seçmen bizimdi. 45 yerde mitingim, 54 yerde programım var. Ben yaptım. Seçmen hayırseverdir anlayışıyla hareket ettik. Bir sürü iftira ve hakaret yaşadık, hiçbirinin değeri yok. Halkın özgürce oy kullandığı seçimin sonucu hakkında artık herkes kafasını söylesin. İnşallah her şey çok güzel olur” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu