Haber

Menteşe Belediyesi Düğerek İlçesindeki Yollarda Asfaltlama Çalışmalarına Başladı

Menteşe Belediyesi, Düğerek İlçesi’nde yol asfaltlama çalışmalarına başladı. yapımı MuğlaBüyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından 40 bin metrekarelik parke kaplama işi Menteşe Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Düğerek İlçesindeki yol asfaltlama çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:

“Muğla Büyükşehir Belediyesi, Düğerek İlçemizde yaz döneminde başlattığı altyapı çalışmalarını tamamladı. Menteşe Belediyesi olarak sorumluluk alanımız dahilindeki cadde ve sokaklarda parke kaplama çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz şu anda çalışmalarını sürdürüyor. Düğerek Mahallesi Şehit Mehmet Şeker Caddesi’nden başlayarak parke kaplama işleri.Sorumluluk çalışmaları kapsamında “Bölgemizdeki cadde ve sokaklarda 40 bin metrekare geçmeli parke kaplama işi tamamlanacak. Düğerek İlçemizdeki cadde ve sokaklar modern ve çağdaş bir görünüme kavuşurken vatandaşlarımız da daha güvenli ve konforlu bir ulaşıma kavuşacak.”

Menteşe Belediyesi, Düğerek İlçesi’nde devam eden yol kaplama çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

Kaynak: ANKA / Yerel

haberpinarhisar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu