Yaşam

İlhan Doğan’ın hayatı sinemaya uyarlandı

Avrupa’daki başarılarıyla adını ‘Büyük Türk’ olarak duyuran işadamı İlhan Doğan’ın çarpıcı hayat hikayesi filme çekildi. Yapımcıların ilgisini çeken Doğan’ın hayatı ‘Her Şey Olsa da’ filmiyle beyazperdeye taşınıyor. Özel prömiyerini 26 Eylül’de İstanbul’da yapacak olan film, 29 Eylül’de sinemaseverlerle buluşacak.

EŞİYLE BİRLİKTE EVİNİN KAPILARINI AÇTI VE ONU KARŞILANDI… ‘Her Şeye Rağmen’ filminde İlhan Doğan’ı canlandıran ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, ünlü iş adamını ilk kez İstanbul’daki evinde ağırladı. Özel konuğunu eşinin hazırladığı yöresel yemeklerle karşılayan Erkan Petekkaya ve İlhan Doğan, filmin vizyona girmeden önceki son hazırlıklarını inceledi. Toplantıya sinemanın yapım koordinatörü ve gazeteci Nurettin Soydan da katıldı. Başbaşa ve oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen toplantı saatlerce sürdü. “Tüylerim diken diken oluyor!”

Filmin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, gerçek ve çok farklı bir hayat hikayesini beyazperdeye aktardıklarını belirtti.“Nasıl bir hayat olduğuna, nasıl bir çıkış olduğuna inanmak gerçekten çok zor. O sahneleri hala gözlerimin önünde görünce tüylerim diken diken oluyor.” ifadesini kullandı. Petekkaya, zor şartlarda çekilen ve gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilen “Her Şeye Rağmen” filmini izleyicilerin çok seveceğini ve ilham alacağını belirtti.

FİLMİN Prömiyeri 26 EYLÜL’DE İSTANBUL’DA YAPILACAK…

“Her Şeye Rağmen” filminin galası 26 Eylül Salı günü Kanyon AVM’deki Paribu Cineverse sinemalarında yapılacak. Filmde rol alan Alman oyuncuların da konuk olarak katılacağı filmin galasında hayatı sinemaya çekilen işadamı İlhan Doğan’ın yanı sıra birçok ünlü isim de yer alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu