Yaşam

Hatay depreminden 31 gün sonra kedi kurtarıldı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde 11 kentte ağır tahribat meydana gelirken, binlerce vatandaş ve hayvanları da enkaz altında kaldı.

6 Şubat’ta Antakya Ekinci Mahallesi Royals Park Sitesi de enkaza döndü. Kurtarma çalışmalarının sona ermesinin ardından bugün bir mucize gerçekleşti.

İki kedisinin enkaz altında kaldığını bildiren ailenin talebi üzerine bölgeye takviye için giden MEYAKO ekipleri, yıkılan Kraliyet ailesinden birinin bodrum katında sesi duyulan kediyi kurtarmak için harekete geçti. Park Kompleksi daireleri.

4 yaşındaki kedi uzun uğraşların ardından Goddik’in sularda mahsur kaldığı bölüme ulaştı.

sahibine teslim

Kedi bodrumda mahsur kaldığı yerden kurtarılarak 31 gün sular altında kaldı. Ailesine teslim edilen kedi Mersin’e gönderildi.

MEYAKO saha koordinatörü Emrah Kıvrık, kediyi kurtardıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

“Başka bir kedi arıyoruz”

Kedinin sağlık durumunun uygun olduğunu belirten Kıvrik, şunları söyledi: “Kedinin ailesi bize sosyal medya hesap ihbar hattımız üzerinden ulaştı. Depremin olduğu ilk günden beri bu kediyle uğraşıyoruz. Aslında bunlar bir değil iki kedi. Bir de sarı kedileri var. Arıyoruz. Onun adı Romeo. Kurtardığımız kedinin adı Goddik, bulduk.”söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu