Haber

Çelebi Hindistan, Üst Düzey Yer Hizmetleriyle G20 Liderlerini Ağırladı

9-10 Eylül 2023 tarihleri ​​arasında Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de gerçekleştirilen G20 Başkanlar Zirvesi’nde dünyanın önde gelen devlet liderleri ve heyetleri bir araya geldi. Çelebi Hindistan, G20 misafirlerine sorunsuz yer hizmetleri sağlanmasında değerli bir ortak olarak görev yaptı. dönem boyunca Yeni Delhi Havaalanında.

 

Bu yıl Hindistan’ın ev sahipliğinde “Tek Dünya, Tek Aile, Tek Gelecek” ana temasıyla düzenlenen 18. G20 Liderler Zirvesi, 9-10 Eylül 2023 tarihlerinde Yeni Delhi’de düzenlendi. Çelebi Hindistan, zirvede G20 misafirlerine hitap edecek Kusursuz bir yer hizmeti sunabilmek için tüm detayların dikkate alındığı bir planlama sürecini hayata geçirmiştir. Bu içerikte Diğer istasyonlardaki ekipmanlar da aktif olarak değiştirilerek 3 gün boyunca 25’ten fazla uçak operasyonunu yönetebilecek donanıma kavuştu.

 

Çelebi Hindistan Yer Hizmetleri CEO’su Tauseef Khan, “Hindistan’ın ev sahipliği yaptığı G20 etkinliğinde önemli bir rol oynamaktan gurur duyuyoruz. Grubumuz çeşitli kurumlarla birlikte oluşturduğu yer hizmetleri hizmetlerinin planlamadan uygulamaya kadar tüm süreçlerinde Hindistan’ın misafirperverliğini ve sıcaklığını yansıtmak için büyük bir özveriyle çalıştı. “Devlet liderlerine, delegelere ve tüm G20 misafirlerine Hindistan topraklarına adım attıkları andan itibaren en üst düzeyde profesyonellik ve ayrıcalık sağlayarak dünya standartlarındaki hizmetlerimizi bir kez daha dünyaya tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

G20 zirvesi ziyaretinde dokuzdan fazla ülkenin yer hizmetleri için Çelebi Hindistan’ı tercih etmesi, Çelebi’nin mükemmelliğe olan bağlılığının ve üst düzey yer hizmetleri konusunda şirkete duyulan güvenin bir göstergesidir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-feke.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu