Haber

Aşk Acısından Sonra Bomba Gibi Geri Dönüp Ruh Eşini Bulan 15 Ünlü

Ünlülerin özel hayatları her zaman meslekleri kadar keyifli olmayabilir. Ani ayrılıklarla, sadakatsizliklerle, kalp kırıklıklarıyla baş başa kalabilirler. Ama biz inanıyoruz ki her kötü zamanın ardından güzel günler mutlaka gelir. Çünkü listemizdeki bu ünlüler, şok edici bir ayrılık yaşadıktan sonra gerçek aşkı bulanlar. Bakalım kimler…

1. Gwen Stefani

Gwen Stefani ve Gavin Rossdale’in 14 yıl süren sağlam görünen bir evliliği vardı. Üç oğlunu birlikte büyüttüler. Ancak 2015 yılında çift boşandıklarını açıklayarak herkesi şok etti. Sebebi Gavin’in sadakatsizliğiydi. Çocuklarının dadısıyla gizli bir ilişkisi vardı. Acı verici bir ayrılığın ardından Gwen duygusal müzik yazmaya zorlandıktan sonra The Voice setinde aşkı yeniden buldu. 6 yıllık birlikteliğin ardından Blake Shelton ile evlendiler.

2. Sinem Kobal

Sinem Kobal ve Arda Turan’ın 6 yıllık çalkantılı aşkı sona erdiğinde hepimizi şok etti. Güzel oyuncu, mutluluğunu kendisi gibi oyuncu olan partneri Kenan İmirzalıoğlu ile evlenerek buldu. 7 yıldır evli olan çiftin Lalin ve Leyla adında iki kızları var.

3.Anne Hathaway

Anne Hathaway ve Raffaello Follieri harika bir çift gibi görünüyorlardı. Annesi başarılı bir oyuncu, Hollywood yıldızı ve milyonerdi. Dört yıldır birlikteydiler ve nişanlanmayı planlıyorlardı. Ancak 2008’de şok edici haberler manşetlere çıktı. Raphael hapse mahkum edildi. Hathaway tutuklandığını öğrendiği gece onunla tüm iletişimini kesti.

Oyuncu, o yıl Palm Springs Film Festivali’nde hayatının aşkıyla tanıştı. Gelecekteki kocası Adam Shulman kuyumcuydu ve kız arkadaşı için nişan yüzüğünü tasarlayacaktı. Çiftin 11 yılı aşkın süredir evli olduğu ve iki oğlu olduğu öğrenildi.

4.Alperen Duymaz

Güneşin Kızları dizisiyle şöhrete kavuşan güzel oyuncu Burcu Özberk ile 7 ay süren aşk yaşayan Alperen Duymaz, daha sonra çocukluk aşkı Kübra Kelkit ile evlendi. 3 yıldır evli olan çift, oldukça memnun görünüyor.

5. Sienna Miller

Sienna Miller ve Jude Law 2003 yılında evlendi. Çiftin geleceği parlak görünüyordu ancak mutlulukları uzun sürmedi. Kısa bir süre sonra Law, çocuklarının dadısıyla ilişki yaşadı. Bağlarını kurtarmak için ne kadar uğraşırsa uğraşsın Sienna bunu kabul etmeyecekti.

Güzel oyuncu bugün Oli Green ile keyifli bir ilişki içerisinde ve ikinci çocuğunu bekliyor.

6. Hande Erçel

Yaklaşık bir yıl süren ilişkileri için Murat Dalkılıç; ‘Evleneceğimizden eminim.’ dedi. Ama düşündüğü gibi olmadı. Güzel oyuncu, Kerem Bürsin’den sonra şimdi de Hakan Sabancı’yla birlikte. Çift oldukça mutlu görünüyor.

7. Minnie Sürücüsü

Minnie Driver ve Matt Damon, 1997 yılında Good Will Hunting dizisinin setinde tanıştı. Hayranları tarafından sevilen bir çiftti ancak Damon’ın Oprah Winfrey şovunda aniden bekar olduğunu açıklamasıyla ilişkileri sona erdi. Damon bunu Minni’ye şahsen söyleme zahmetine bile girmedi. Minnie televizyondan ayrıldıklarını öğrendi. Artık yönetmen Addison O’dea ile güzel bir ilişkisi var.

8. Aslı Enver

Aslı Enver, Murat Boz’dan ayrılıp barıştıktan sonra gerçek aşkını bulan ve yaklaşık 3 yıldır ilişkilerini medyanın gözü önünde yaşayanlardan biri. Birbirlerini çok sevdiklerini ve aşk evliliği yaptıklarını söyleyen işadamı Berkin Gökbudak ile 2022 yılında yıldırım bir düğün yaptılar.

9. Adele

Adele ve girişimci Simon Konecki 2019’da boşandı. Adele daha sonra bu ayrılığın kendisi için çok üzücü olduğunu itiraf etti. İlişkiyi kurtaramadığı için kendini suçlu hissetti. Çiftin mahkemede en az 171 milyon doları paylaşması gerekiyordu ama hepsini atlattılar.

Şarkıcı, 2021 yılında yeni erkek arkadaşı Rich Paul ile birlikte görüntülenmişti. Kendisi hakkında “Hiç bu kadar aşık olmamıştım. Ben sadece buna takıntılıyım.’ diyor.

10. İşin Kazananları

Eser Yenenler ve Farak Zeynep Abdullah ilişkileriyle bir süre haberlerde yer aldı. Programlara bile birlikte çıkan ikili, 2 yıllık birlikteliğin ardından 2012 yılında ayrılma kararı aldı. Eser, gerçek aşkı şu anki eşi Berfu Yenenler ile bulmuş, çocuklarıyla birlikte çok mutlu bir hayat yaşamaktadır.

11. Monica Bellucci

Monica Bellucci ve Vincent Cassel’in ilişkisini tüm dünya izledi. 1995 yılında Apartman filminin setinde tanıştılar ve 17 yıl boyunca birlikte kaldılar. Ancak 2013 yılında çift boşandıklarını duyurdu. Monica bu bağlantı hakkında şunları söyledi: “Birisinden ayrıldığımızda bu onu sevmekten vazgeçtiğimiz anlamına gelmez. Bu böyle devam edemeyeceğimiz anlamına geliyor.”

Monica yeniden aşkı bulmakta zorlanırken, oyuncu 2023’te yönetmen Tim Burton’la görüntülendi. Daha sonra ‘Tim ve ben hayattaki ender yarışmalardan birini yaşadık. Onu seviyorum. “Ona büyük saygım var.” söz konusu.

12. Kenan Doğulu

Bir zamanlar playboy Kenan Doğulu, gerçek aşkı Beren Saat’i bulana kadar pek çok modelle anılarak piyasadan çekildi. Ebru Akel de onlardan biriydi. Kenan ve Beren bu aralar evliliklerinin 10. yılını kutlamak üzeredir.

13. Nicole Kidman

Nicole Kidman ve Tom Cruise 11 yıldır evliydi ve Hollywood’un ideal çiftlerinden biri olarak görülüyordu. Biyolojik çocukları yoktu ama bir kızını ve bir oğlunu evlat edindiler. 2001 yılında boşandıkları haberi geldi. Kidman da bu duruma herkes gibi kendisinin de şok olduğunu söyledi. Söylentiye göre Cruise, mülkünü karısıyla paylaşmamak için gizlice boşanma davası açtı. Oyuncu o sırada hamileydi ve stres nedeniyle düşük yapmıştı. Daha sonra şöyle dedi: ‘İyileşmem uzun zaman aldı. “Bu benim için büyük bir şoktu.” dedi.

2006 yılında Nicole, country müzisyeni Keith Urban ile evlendi. Kendisi artık çok memnun.

14. Kıvanç Tatlıtuğ

Dünya Güzelimiz Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ bir dönemin en sevilen çiftlerindendi. Kıvanç Tatlıtuğ gerçek aşkını 2016 yılında evlendiği modacı Başak Dizer’de bulurken, Azra Akın da Atakan Koru ile evlendi. Ayrı ayrı gerçek aşklarını buldular ve hayatlarına mutlu bir şekilde devam ettiler.

15.Emma Taş

İki ünlü oyuncu Emma Stone ve Andrew Garfield, 4 yıllık ilişkilerine son verdi; ‘Aramızda hiçbir drama yoktu. ‘Birbirimizi hâlâ seviyoruz ama işler yolunda gitmiyordu.’ Bir açıklama yaptılar. Emma şu sıralar 2020 yılında evlendiği komedyen Dave McCary ile çok eğleniyor.

hazroajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu