Yaşam

Acun Ilıcalı Survivor 2023 Kadrosuna Alınan İkinci İsmi Açıkladı!

Ekranların en sevilen yarış programlarından biri olan Survivor, 2023 dönemi için soluğu tutuyor. MasterChef Türkiye’nin ardından yayın hayatına başlayacak olan Survivor’ın yeni döneminde yarışacak isimler kesin olarak birbirlerinde. Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarında yayınlanacak olan yapımın kadrosunda yer alan ikinci ismi sosyal medya hesabından duyurdu. Peki Survivor 2023 kadrosuna dahil olan ikinci isim kim oldu?

İşte detaylar ??

Türk televizyon tarihine damga vuran yapımlardan biri de tabii ki Survivor’du. Macera dolu ada hayatına meydan okuyan yarışmacıların kıyasıya parklarda ter döktüğü programda bu yıl yepyeni bir format göreceğiz.

Survivor ‘Akıl Oyunları’ formatıyla 2023 yılında TV8 ekranlarında yayınlanacak olan yarışma şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Fiziksel güç ile zeka ve akıl oyunlarının gündemde olacağı Survivor 2023, finale kalmasına az kalan MasterChef Türkiye’nin ardından başlayacak.

Hatırlarsanız bir ara Merve Boluğur’un da kadroya dahil olacağı tartışılmıştı ve hatta birkaç farklı takımın ifşa olduğu haberi bile bomba gibi gündem olmuştu. Büyük bir hayran kitlesi edinen heyecanlı yarış için nefesler tutuldu.

Büyük bir sabırsızlıkla beklenen Survivor 2023 ekibi yavaş yavaş oluşmaya başladı. Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı bu dönem yarışmada kimlerin yer alacağını açıklamaya başladı.

Ilıcalı, tayt haberleriyle magazin gündemine oturan Berdan Mardini’nin kadronun ilk ismi olacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Survivor 2023 kadrosuna katılacak ikinci yarışmacının oyuncu Ümit Erdim olduğunu duyurdu.

Rol aldığı her yapımla adından söz ettiren sevilen oyuncu Erdim’in nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

Bakalım Survivor 2023 takımında daha kimleri göreceğiz?

Yorumlara git…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu