Haber

19 Mayıs’ı Uludağ’da yürüyüş yaparak kutladılar.

Osmangazi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Uludağ’da düzenlediği ‘Doğa Yürüyüşü’ ile kutladı.

Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüşe öğrenciler, Osmangazi’de yaşayan vatandaşlar ve Osmangazi Belediyesi Doğa Sporları Akademisi sporcuları katıldı. Yaklaşık 40 kişinin katıldığı yürüyüş Uludağ Yeşil Tarla’dan başlayıp Yiğitali Mahallesi’nde sona erdi. Sporcular ve vatandaşlar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı 7,5 kilometrelik parkuru ellerinde Türk bayrakları ile tamamlayarak kutladılar.

Çok anlamlı bir yürüyüş gerçekleştirdiklerini belirten Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tamer Balaban, “Osmangazi Belediyesi’nin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği yürüyüşün içindeyiz. Bugün etkinlik kapsamında Uludağ Yeşil Tarla konumundan Yiğitali Mahallesi’ne kadar yaklaşık 7.5 kilometre yürüyoruz. Yürüyüşe gençlerimiz, kulübümüzün lisanslı sporcuları ve Osmangazili hemşehrilerimiz katıldı. Bu yürüyüşün bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Geçen yıl küçük tepeyi tırmandık, bu parkurda ilk kez yürüyoruz” dedi.

Rehber Şaban Altındiş, “İlimizin ve ilçemizin doğal güzellikleri içinde güzel bir yürüyüş oldu. 19 Mayıs’ta gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe katkılarından dolayı Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a teşekkür ederiz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu